Ohjelmaa polttareihin tai baby shower kutsuille

Ihokarvojen poisto sokeroinnin avulla olisi yksi hyvä vaihtoehto kutsujen teemaksi. Sokerointi tehtäisiin kutsujen viettopaikassa oli kokoontumispaikka sitten jonkun kotona, mökillä tms. paikassa. Kaikki sokeroinnissa tarvitsemani tuotteet toisin mukanani. Sokerointi käynnillä minulla on asiakasta varten matkahierontapöytä. Säärten sokerointi olisi mukavampaa naisporukalla joko yhdelle tai useammalle henkilölle tehtynä hoitona.

Käytän sokeroinnissa Scandinavian Skin Candy tuotteita joihin on lisätty xylitolia eli koivusokeria. Xylitol tasapainottaa ihon normaalifloran bakteeritasapainoa. Xylitoli myös parantaa candypasten tarttuvuutta ihokarvaan tehden karvanpoiston miellyttävämmäksi.

Sokeroinnissa iholta poistuu karvojen lisäksi kuollutta ihosolukkoa. Kuorivan vaikutuksen ansiosta ihosta tulee erityisen pehmeä ja silkkinen. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuutaan joten katkenneiden ja sisäänkasvaneiden karvojen riski on pieni. Tehdessä toistuvasti karvanpoistot sokeroinnin avulla karvan kasvu hidastuu ja vähenee. Karva myös muuttuu pehmeämmäksi ja hennomman näköiseksi.

Sattuuko sokerointi? Meillä on jokaisella erilainen kipukynnys, mutta täysin kivutonta karvanpoisto sokeroinnilla ei ole. Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, varsinkin nilkassa ja sääressä kun karvoja poistetaan luun läheltä. Ensimmäistä kertaa sokeroidessa karva on paksua ja lujemmin kiinni, seuraavat kerrat ovat jo helpompia kun uudet karvat ovat jo paljon hennompia. Kaveriporukalla on mukavampi kokea ensikokemus myös tässä asiassa.

Samalla ihoalueella olevat karvat ovat eri kasvuvaiheessa, joten kaikkia karvoja samalla kertaa on mahdotonta poistaa yhtäaikaa. Karvan kasvussa on kolme vaihetta: kasvuvaihe, siirtymävaihe ja lepovaihe.  Sokeroinnilla parhaan tuloksen saa tekemällä sen 3-5 kertaa 3-6 viikon välein ilman että tekee sheivausta sokerointikertojen välillä. Näin useimmat karvat saadaan poistettua juurineen ja sänkimäiset, katkenneet karvat ovat historiaa. Sokerointiin paras karvan pituus on 4-5mm.

Silkin sileät sääret tuovat juhlan tuntua niin arkeen kuin juhlaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *